Ivanić: “Spreman da nosim Zvezdin grb”

Dosadašnji fudbaler BATE Borisova potpisao je ugovor na tri i po godine sa Crvenom zvezdom, a u novom klubu nosiće dres sa brojem osam.

"Srećan što sam zadužio dres velikog kluba. Jedva čekam da se pridružim saigračima, da se polako uklopim u ekipu i da se naviknem na zahteve stručnog štaba. Ne mogu da dočekam prvu utakmicu", rekao je Ivanić na predstavljanju na stadionu "Rajko Mitić".

Ivanić je otkrio šta je bilo presudno da dodje u Ljutice Bogdana.

"Presudilo je to što sam želeo iskorak u karijeri. Uvek sam se vodio time da je bitno izabrati pravi trenutak za taj korak, isto kao što je bilo kada samo otišao u BATE. Tada sam bio spreman za to, sada sam isto tako spreman da nosim grb ovako velikog kluba", rekao je on.

Ofanzivni vezista je prošao pripreme s bivšim klubom i spreman je za sve izazove sa Crvenom zvezdom u domaćem prvenstvu i Kupu Srbije.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

"Spreman sam da debitujem. Osećam pozitivan pritisak zbog transfera, poznat mi je taj osećaj i sigurno ću znati da se izborim i da se nosim sa velikim očekivanjima... Na šefu je da odluči na kojoj poziciji u veznom redu ću igrati, videćemo. Meni je najbitnije da igram, da se priključim ekipi i uklopim što pre. Na meni je da radim i da čekam šansu", rekao je Ivanić.

Sportski direktor Zvezde Mitar Mrkela rekao je da veruje da će Ivanić biti ogromno pojačanje za crveno-bele.

"Mirko Ivanić je naše poslednje zimsko pojačanje. Svi koji volimo fudbal dosta dobro ga poznajemo. Dobili smo igrača u najboljim fudbalskim godinama koji može da pokriva više pozicija u veznom redu. Ima veliko iskustvo igranja u Evropi, verujem da će biti ogromno pojačanje i da će doneti dosta uspeha Crvenoj zvezdi", rekao je Mrkela.

Sportske