IVANIĆ IDE KOD KRISTIJANA RONALDA!? Zvezda dobila ozbiljnu ponudu iz Saudijske Arabije

Mirko Ivanić mogao bi da napusti Crvenu zvezdu u zimskom prelaznom roku, pošto klub ima ozbiljnu ponudu iz Saudijske Arabije.

Univerzalac Crvene zvezde koji je konstantan već nekoliko sezona u crveno-belom dresu na radaru je bogatog kluba. Mirko Ivanić je i ranijih sezona imao ponuda da napusti Beograd, međutim izabrao je da ostane na Marakani.

Nije tajna da su u Beograd dolazili emisari škotskog Glazgov Rendžersa i nemačkog Majnca. Ovaj put, ponuda iz Saudijske Arabije je milionska, tačnije Crvenoj zvezdi bi za transfer pripalo 8.000.000 evra, dok bi Mirko Ivanić imao platu koja ima šest cifara.

Ostaje da se vidi, kakvu će odluku na zimu doneti uprava Crvene zvezde, ali i sam fudbaler koji ima ugovor sa prvakom Srbije do juna 2025. godine. Mirko Ivanić je u zrelim fudbalskim godinama, ima 30 leta i možda je pravi trenutak da unovči svoj kvalitet.

U Saudijskoj Arabiji igra veliki broj svetskih zvezda kao što su Kristijano Ronaldo, Nejmar, Karim Benzema, Firmino, Ngolo Kante, ali i srpski reprezentativci Sergej Milinković-Savić i Aleksandar Mitrović.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Kurir sport/A. R.