ITALIJANSKI MEDIJI ODUŠEVLJENI NAPADAČEM ZVEZDE: Nazvali su ga srpski IKARDI (FOTO)

U tekstu pod naslovom: ''Serija A posmatra Dejana Joveljića, u Srbiji je on već novi Ikardi'', italijanski ''Tutomerkato'' je napravio osvrt na izvanredne igre Zvezdinog talentovanog napadača, što u omladinskoj, što u seniorskoj konkurenciji.

''Mlado napadačko čudo, rođeno u Bijeljini 1999. godine, sletelo je u prvi tim već u finišu prošle sezone, kada je klub iz srpske prestonice već obezbedio titulu. I prvi put kao starter, 5. maja protiv Spartaka iz Subotice, odmah je našao način da privuče sve reflektore na sebe, postigavši dva gola u pobedi od 4:0.Ali, njegovi brojevi u U19 ekipi u sezoni 2017/18 su zastrašujući, mrežu rivala je zatresao čak 51 put'', navodi se u tekstu.


Podseća se zatim na Joveljićev prvi gol ove sezone protiv Dinama iz Vranja, kao i da se tu nije zaustavio, a posebnu pažnju je skrenuo na sebe nastupima u U19 Ligi šampiona.


Na kraju se ističe da se radi o modernom, brzom napadaču, koji ima sličnosti sa Ikardijem i za koga se već interesuju evropski klubovi, od kojih i neki iz Serije A.


Foto: Beta/Branislav Božić/Ev

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

sportske

Dejan Joveljic