ITALIJANSKI GIGANTI NUDE MILIONE! Da li Zvezda treba prodati najveće blago?

Po nekom nepisanom pravilu navijači Crvene zvezde navikli su da posle pobede crveno-belog tima slave golove Željka Gavrića. 

Mladi fudbaler crveno-belih sinoć je postigao novi pogodak u Zvezdinom dresu koji je bio pokretač izabranika Dejana Stankovića ka novoj, devetoj uzastopnoj pobedi ove sezone u Superligi Srbije.

- Moram da kažem da je sinoć ponovo igra čitave ekipe bila odlična. Drago mi je što moji golovi upravo dolaze kao rezultat našeg timskog rada. Zadovoljan sam igrom, kao i novim golom, koji mi znači zbog samopouzdanja. Idemo dalje, sada se okrećemo novoj utakmici koja nas očekuje i sve ćemo dati kako bi stigli do zacrtanog cilja – rekao je Gavrić.

Mladi brzonogi fudbaler se i sam našalio da će navijačima dosaditi njegove izjave posle meča, ali naravno da se zvezdaši raduju njegovim golovima.

- Ne treba da stanemo. Moramo nastaviti sa ovakvim efikasnim partijama. Ponavljam, mnogo mi je drago što kao ekipa postižemo odlične rezultate i treba tako i da nastavimo. Verujem da su navijači uz nas, videli smo i sinoć da su nam pružili podršku. Zbog njih i igramo fudbal, kako bi im doneli radost. Sigurno je da ću se boriti da i u četvrtak postignem pogadak, ali je najvažnije da pobedimo i uđemo u Ligu Evrope, a gol ako dođe – dođe – podvukao je Željko Gavrić.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

U Zvezdu je stizalo mnogo ponuda, najpoznatije su od Fiorentine i Rome koji su nudili oko 4.000.000 evra, dok je Fiorentina nudila i Terzića.

kurir sport