ITALIJANI TVRDE: Kolarov je blizu Crvene zvezde (FOTO)

Kada je prošlog leta Marko Marin potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom navijači su opravdano slavili uz poruku da se radi o najvećem pojačanju u novijoj istoriji kluba iz Ljutice Bogdana.

Činjenica je da tako nešto možete da tvrdite kada u klub dovodite bivšeg reprezentativca Nemačke i nekadašnjeg člana Čelsija, ali šta tek reći za vest koju su večeras lansirali italijanski mediji.

Portal "Football Italia" poziva se na "Gazzetta dello Sport" i piše da bi Aleksandar Kolarov ovog leta mogao nazad na "Marakanu"!

Levi bek Rome prošao je mlađe kategorije Crvene zvezde ali se nije oprobao u prvom timu i o tome je nedavno pričao komentarišući odlazak Danijelea De Rosija.

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije sa Romom ima ugovor do sledećeg leta, ali bi već ovog na "Olimpiku" moglo da dođe do velikih promena zbog rezultatskog neuspeha i izostanka plasmana u Ligu šampiona.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Vatru podgreva izjava Zvezdana Terzića data italijanskim medijima.

"Za Aleksandra su vrata uvek otvorena i moja je želja da se vrati ovde", rekao je generalni direktor FK Crvena zvezda.

Aleksandar Kolarov i Zvezdan Terzić sarađivali su u vreme kada je iskusni levi bek nosio dres OFK Beograda iz kojeg je kasnije i krenuo put Italije.

Čak i pored svega rečenog mnogi će teško poverovati u mogućnost da Aleksandar Kolarov obuče Zvezdin dres, bar u ovom trenutku, ali zbog svega što se dešava na transfer tržištu nikada ne treba otpisivati bilo koju opciju unapred.

sportske.net