ITALIJANI RASPALILI MAŠTU DELIJAMA! “Maksimović se vraća u Zvezdu iz porodičnih razloga”

Iskusni defanzivac navodno naredni period želi da provede sa familijom u Beogradu, pa je to bio glavni razlog za donošenje ovakve odluke

Odjeknula je detonacija na Apeninima! Nikola Maksimović neće preći u Leče, iako je sve bilo dogovoreno između kluba sa Via del Marea i Đenove, već je odlučio da se vrati u Crvenu zvezdu!

Tu vest je objavio Filipo Veri, novinar odlično upućen u dešavanja u Lečeu, uz napomenu da su prelomili porodični razlozi.

Maksimović (31) navodno naredni period želi da provede sa porodicom u Beogradu, pa je to bio glavni razlog za donošenje ovakve odluke.

Pregovori između Đenove, Lečea i Maksimovićevog menadžera Falija Ramadanija, trajali su 15 dana i postignuti su dogovorom oko pozajmice i preuzimanja isplate dela plate igrača, koja prema pisanjima Italijana, iznosi 1.700.000 evra po sezoni.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Maksimović je u prethodnom mandatu proveo godinu i po dana u dresu Crvene zvezede, u koju je stigao iz užičke Slobode za obeštećenje od 300.000 evra i potom odigrao 35 utakmica u crveno-belom dresu, uz jedan postignuti gol.

Iskusni defanzivac je Italiju stigao u julu 2013. godine, kada je potpisao za Torino. U redovima Bikova je proveo tri odlične sezone i zabeležio 76 nastupa, a onda ga je Napoli u julu 2017. godine kupio za obeštećenje od 21.000.000 evra. Od januara do jula 2018. godine je bio na pozajmici u moskovskom Spartaku.

Sa Napolijem se zvanično rastao u avgustu prošle godine i kao slobodan igrač potpisao četvorogodišnji ugovor sa Đenovom.

Ipak, prošle sezone je odigrao samo 14 utakmica za Grifone, pa je odlazak u novu sredinu predstavljao logičan splet događaja.

Mozzartsport