ITALIJANI POTVRDILI: Crvena zvezda dovodi napadača PALERMA! (FOTO)

Potraga za kvalitetnim centarforom u Ljutice Bogdana i dalje traje.

O tome da je Ilija Nesotovski na meti Crvene zvezde naš portal je pisao pre nešto manje od mesec dana, a ova priča ponovo je aktuelna, i to na ‘čizmi’.

Kako je tim sa ‘Renco Barbere’ u velikim finansijskim problemima, jedino rešenje koje bi moglo da ih izvuče iz krize je prodaja igrača.

Prvi koji bi mogao da napusti Siciliju je dvadesetdevetogodišnji napadač, a prema pisanju tamošnje štampe za njega su stizale ponude iz Turske i Rusije, ali je sada najbliži dolasku u Beograd.

Nestervoski ima ugovor sa Palermom do 2021. godine, a u crveno-beli tabor stigao bi samo ukoliko neko od napadača napusti klub. To međutim nije tako daleko, jer je blizu izlaznih vrata Dejan Joveljić, a Boaći i Pavkov bi ostali uz Makeodnca.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Ostali mediji u Italiji prenose vest da su čelnici Crvene zvezde već krenuli u ofanzivu i realizaciju posla oko dovođenja makedonskog napadača.

Napadač je ove sezone za Palermo odigrao 28 utakmica i postigao 15 golova, a za reprezentaciju Severne Makedonije nastupao je na 21 utakmici i pogodio mrežu rivala četiri puta.