ITALIJANI PIŠU! POSAO GODINE, Zvezda prodaje napdača za 5.000.000 evra!?

Marko Lazetić je na izlaznim vratima Marakane

Crvena zvezda bi u ovom prelaznom roku mogla da dobije iznenadnu finansijsku injekciju, pošto je veliki Milan "bacio oko" na bisera crveno-belih Marka Lazetića.

Kako prenosi specijalizovani italijanski portal za fudbalske transfere, "Tutomerkato", Rosoneri su već poslali ponudu u iznosu od 5 miliona za talentovanog napadača.

Milan je odmah reagovao nakon što napadač Pjetro Pelegri, koji je bio na pozajmici iz Monaka, prelazi direktno u Torino.

Italijanski novinari navode i da je Milan nekoliko meseci već pratio Lazetića, a očigledno su skauti ubedili rukovodstvo kluba da za njegov potpis vredi izdvojiti 5 miliona evra.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Ne bi bilo iznenađenje da na ovako nešto utiče i aktuelna situacija sa Dušanom Vlahovićem, koji je na meti najvećih evropskih klubova, a kojeg je Fiorentina još kao klinca dovela za "siću" od 1,5 miliona evra.

Sada se pominje obeštećenje od najmanje 60 miliona evra, i to samo zato što mu ugovor ističe za godinu i po dana, inače bi moglo da dostigne i 100 miliona evra.

Lazetić je ove sezone počeo da dobija ozbiljniju šansu i u prvom timu. Nastupio je na 14 utakmica, uglavnom kao rezervista, a uspeo je protiv Kolubare i da postigne svoj prvenac za crveno-bele.

Lazetić je inače i jedan od 12 bisera koje Crvena zvezda ima na pripreme ove zime u Turskoj, gde faktički može da sastavi celu startnu postavu samo od "bonus igrača".

(Telegraf.rs)