Italijani “oblače” Zvezdu još 6 godina

Italijanska kompanija će oblačiti šampiona Srbije i narednih godina

Crvena zvezda je produžila saradnju sa italijanskom kompanijom Makron na još šest godina, te će u opremi sponzora koji je dresove za crveno-bele radio od sezone 2017/18 igrati najmanje čitavu deceniju u kontinuitetu.

Produžetak saradnje sa dugogodišnjim partnerom bio je povod za zadovoljstvo Svetozara Mijailovića.

"Dobre stvari ne treba menjati. Iza nas je fantastična sezona u kojoj smo osvojili duplu krunu,'srušili' mnoge rekorde u smislu broja postignutih pogodaka i osvojenih bodova i zaista samo možemo da budemo ponosni na to. Sa Makronom imamo fenomenalnu saradnju, i u prethodne četiri godine nismo imali ni najmanji problem sa njihovom opremom. Komunikacija je bila perfektna, saradnja je trajala na obostrano zadovoljstvo i upravo zato sam prezadovoljan što se danas produžila. Potrudićemo se da naredne sezone nadmašimo uspehe iz prethodne, što neće biti ni malo lako. Sve to uz proverenog partnera Makron", kazao je Mijailović.

Generalni direktor Makrona Đanluka Pavanelo je takođe bio srećan što je saradnja nastavljena.

"Bila je ovo fenomenalna godina za Crvenu zvezdu i presrećni smo zbog saradnje sa tako uspešnim klubom. Sada je naša veza još jača zahvaljujući savršenom razumevanju koje delimo. Siguran sam da ćemo slaviti još mnogo pobeda zajedno i da ćemo navijačima preneti emocije kroz nove ekskluzivne majice koje će nositi sa istinskim ponosom", zaključio je Pavanelo.

Mozzartsport