Italijan promenio agenta i napušta Crvenu zvezdu

Nije se snašao Filipo u Zvezdi, a sada čini sve kako bi otišao iz Beograda

Filipo Falko je stigao u Crvenu zvezdu iz Lećea sa epitetom ogromnog pojačanja pretprošle zime za rekordnu cifru od 1.700.000 evra, ali nije pokazao ni pedalj svog fudbalskog umeća.

Sada, godinu i po on čini sve kako bi otišao iz Beograda i vratio se u Italiju, gde je i zaradio nadimak "Mesi iz Salenta".

Kako tvrde mediji iz Italije, Falko je povukao novi potez s namerom da se sa Balkana vrati na Apenine, pošto je promenio svog menadžera, samo kako bi od Zvezde dobio raskid ugovora godinu dana ranije.

Falka sada zastupa agencija GEA, koja je u vlasništvu Alesandra Mađija, sina Lučana Mađija, kontroverznog čelnika italijanskog fudbala koji je deceniju i po "žario i palio" Italijom iz fotelje Juventusa, kada je i proteran iz fudbala zbog afere "Kalčopoli".

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Kod Alesandra je u agenciji i Ćiro Imobile, trenutno najbolji napadač Italije, ali i legende ove zemlje poput Alesandra Neste i Antonija Noćerina, koji su završili karijeru, ali i dalje nisu okrenuli leđa svom zastupniku.

Italijan je ove sezone u dresu Zvezde odigrao 19 utakmica u Superligi Srbije, a pritom je postigao jedan gol i podelio je tri asistencije, što je premalo za igrača njegovog kalibra, ali i apsolutno nesrazmerno s obzirom na to kolika primanaj on ima u ovom klubu.

(Telegraf.rs)