ITALIJAN NAJAVIO! Pićini napušta Valensiju, Zvezda najbliža da dovede iskusnog beka

Španski klub neće reagovati.

Real je ubedljivo savladao Valensiju u Madridu rezultatom 4:1, a jedan od igrača koji se nisu proslavili bio je Kristijan Pićini (29).

Italijanski desni bek nije uspeo da zaustavi Vinisijusa u direktnom duelu, dobio je i žuti karton, a na kraju je i zamenjen u 77. minutu.

Pićini je velika želja Crvene zvezde, fudbaler je sam otkrio da "slepi miševi" nemaju nameru da produže saradnju sa njim, a Đanluka Di Marcio piše da je Zvezda u ovom trenutku jedini ozbiljan kandidat za novu destinaciju iskusnog desnog beka.

"Produžetak saradnje sa Valensijom je bio moj cilj, ali u klubu nemaju tu nameru. Nažalost, moraću da analizuram predloge. Valensija je moj dom i vratiću se ovde posle fudbala", rekao je Pićini.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Biće do adut više u pregovorima Zvezde, Dejan Stanković očigledno dobro poznaje kvalitete izdanka omladinske škole Fiorentine.

Karijeru je proveo u brojnim italijanskim klubovima, nastupao je i za Betis i Sporting, a upravo su dobre igre u Lisabonu navele Valensiju da ga 2018. godine otkupi za osam miliona evra nakon čega je ubrzo debitovao i za reprezentaciju Italije.

Na Mestalji mu se dogodila i teška povreda kolena, probao je da rehabilituje karijeru u Atalanti, ali bez većeg uspeha.

Možda je stadion Rajko Mitić pravo rešenje?

Sportske.net