ISTORIJSKI DAN PO MNOGO ČEMU Crvena zvezda je spremila poklon za sve navijače

Crvena zvezda je na dan šampionske proslave i poslednje superligaške utakmice ove sezone spremila veliko iznenađenje za sve zvezdaše.

Od sada možete preuzeti novu, redizajniranu verziju zvanične aplikacije FК Crvena zvezda i istražite nove funkcionalnosti. I dalje ćete najbrže i najpouzdanije dobijati sve vesti i zanimljivosti iz voljenog kluba, samo na još atraktivniji način.

Od nove verzije u prvi plan stavljamo najvernije članove, donosimo im ekskluzivan sadržaj i brojne opcije koje će im biti dostupne kada se prijave u okviru aplikacije. Sve što je potrebno jeste da preuzmete novu verziju, prijavite se sa svojim članskim brojem i istražite sledeće opcije.

Zvezdina aplikacija je redizajnirana
Zvezdina aplikacija je redizajnirana

Uz novi "meč centar" nikada više nećete propustiti nijednu utakmicu Crvene zvezde - sve akcije, uživo komentari i najvažniji momenti biće tu u okviru aplikacije. Takođe, od sad imate jedinstvenu prilikuda i vi učestvujete u kreiranju sadržaja koji će biti u okviru aplikacije. Uz korišćenje #zvezdaježivot na svojim objavama na društvenim mrežama postajete deo nove sekcije koja vas čeka kada preuzmete aplikaciju.

Кao poseban deo u okviru vesti sada je video galerija u kojoj ćete pronaći sve najzanimljivije trenutke iz voljenog kluba. Svi članovi će imati mogućnost da glasaju u anketama i da tako učestvuju u donošenju odluka. Razmenjujte mišljenja sa ostalim članovima na vestima, koristeći novu i unapređenu opciju za komentare.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Uključite obaveštenja i prvi saznajte sve nove vesti u vezi sa crveno-belima i ne propustite najzanimljivije akcije dok pratite uživo utakmicu. Кao i do sada, pogledajte informacije o prvom timu, pratite rezultate, tabele, najnovije vesti, ali u potpuno redizajniranoj FК Crvena zvezda aplikaciji.

Crveno-beli su spremili dve verzije ove aplikacije: verziju za iOS možete preuzeti OVDE, dok je verzija za korisnike androida dostupna OVDE.

(FK Crvena zvezda)