ISPOVEST ZVEZDINOG STRANCA: “Luka Jović i ja smo grejali klupu dok su igrali menadžerski igrači!”

Nije ostavio dublji trag u Crvenoj zvezdi iako se od njega očekivalo dosta, pre četiri godine Bruno Matos je stigao na Marakanu, u paketu sa Idanom Veredom i Ugom Vijeirom.

Izraelac je nedugo zatim otišao, dok je Ugo Vijeira ostao u srcu navijačima zbog postignutih golova, pogotovo onih na derbiju!

Bruno Matos je u Ljutice Bogdana stigao kao jedan od najboljih fudbalera Novog Pazara, a samo posle šest meseci i sedam odigranih mečeva tamo se i vratio, da bi narednog leta otišao u Iran gde nestaje sa fudbalske karte sveta!

Matos se gotovo niotkuda pojavio na stranicama brazilskog ESPN, gde je pričao o svom vremenu u Crvenoj zvezdi i tome kako je morao da ustupa mesto igračima koji nisu bili bolji od njega...

“Počeo sam dobro, ali onda me je zadesila povreda koja me je potresla. Da se nisam povredio verovatno bih posle Zvezde igrao negde u Španiji”, priča Matos i otkriva zašto je otišao iz Zvezde:

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

”Tražio sam da idem jer sam video mnogo pogrešnih stvari. Igrao sam dobro, a ispred mene su bili menadžerski igrači. Imao sam ugovor na tri godine, a bio sam jako potišten”.

Prema njegovom priznanju, najviše vremena je provodio sa Lukom Jovićem koji tada nije dobijao mnogo šansi, pa su sedeli na klupi obojica:

”Nije igrao mnogo kada sam stigao u Zvezdu, uglavnom je sedeo na klupi. Kada si napadač potrebne su ti lopte kako bi postizao golove. On je znao da sebi stvori dobre šanse, ali nije mnogo tresao mreže”.

Priznao je da je imao negativna iskustva, ali da mu je bilo lepo u Srbiji:

”Bio sam jako srećan u Srbiji i malo je falilo da igram Ligu Evrope. Tražili su me Partizan i Crvena zvezda, ali sam na kraju ipak prihvatio Zvezdin poziv”.

alo.rs