“Imaćemo razgovor” – Zvezdino dete čeka ozbiljnu šansu

Mladi fudbaler Crvene zvezde, Veljko Nikolić, svestan je koliko se od njega očekuje u narednom periodu i veruje da će se nametnuti novom treneru Dejanu Stankoviću.

Treći put sam ovde na Pafosu. Srećan sam što sam sa prvim timom, naravno. Znači mi što klub računa na mene, a ja ću se potruditi da dam svoj maksimum. Verujem u sebe i nadam se da ću do kraja sezone odigrati više utakmica. Na meni je da pružim i pokažem sve šta umem, a na stručnom štabu je da odluči da li i koliku šansu zaslužujem. Ambijent je odličan ovde na Kipru, teren je fenomenalan, stvarno imamo odlične uslove da se dobro pripremimo za izazove koje nas očekuju – naglasio je Nikolić.

Izneo je očekivanja i pred nastavak sezone u kojoj je glavni cilj osvajanje duple krune.

- Kao što je rekao i trener Dejan Stanković – mi krećemo od nule. Razmišljamo tako da nema bodovne razlike. Moramo u svaki meč ući punim intezitetom i sa velikom željom, tako da ne sumnjam da će uspeh izostati. Verujem da ćemo i povećati bodovnu razliku i tako obezbediti dovoljan broj bodova. Cilj je naravno dupla kruna i mi stremimo ka tome.

Nikolić nije krio zadovoljstvo poovodom saradnje sa novim šefom stručnog štaba Dejanom Stankovićem.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

- Za sada sam prezadovoljan. Iako radimo tek dva dana, zaključio sam da se uglavnom baziramo na fizičkoj spremi i verujem da ćemo nastavak sezone dočekati maksimalno spremni. Drago mi je što sarađujem sa takvim čovekom i fudbalerom kao što je Stanković, jer od njega mogu dosta toga da naučim. Nismo do sada pričali ništa konkretno, ali je rekao da ćemo imati razgovor u narednom periodu – zaključio je mladi vezista Crvene zvezde Veljko Nikolić.

Telegraf.rs