“Idemo na pobedu u Bragi, kad deca onako navijaju, mi nemamo pravo na umor”

Junak Zvezdine pobede nad Ludogorecom ističe da su mališani dali neverovatnu energiju njegovom timu

Veoma je bitno što smo već sad obezbedili takmičenje u Evropi na proleće, rekao je vezni fudbaler Crvene zvezde Mirko Ivanić.

Crveno-beli su njegovim golom pobedili Ludogorec na domaćem terenu pred 20.000 mališana u petom kolau grupne faze Lige Evrope.

Predivno veče je iza nas, veoma je bitno što smo već sad obezbedili takmičenje u Evropi na proleće, ali nećemo se ovde zaustaviti. Želimo da to bude Liga Evrope i učinićemo sve u poslednjem kolu protiv Brage da tako i bude. Imali smo zaista dosta problema kako sa povredama, tako i sa kartonima zbog kojih neki momci nisu mogli da budu u timu, ali i pored svega toga smo uspeli da ostvarimo ono što smo zamislili. Mister je zadao zahteve, mi smo ih ispunili, a rezultat je sam došao - rekao je Ivanić za klupski sajt.

Osvrnuo se Ivanić i na podršku mališana sa tribina.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Crvena zvezda je emocija, a deca su ta koja najiskrenije iskazuju osećanja. Bili su fenomenalni sinoć, čuli smo ih tokom cele utakmice, nisu posustajali. Kada nam oni daju takvu podršku, nemamo pravo ni da razmišljamo o umoru i ostalim problemima, njihova energija nam daje snagu da pružimo maksimum i još jednom su uspeli da izvuku ono najbolje iz nas. Pokazali su i protiv Kairata, kao i sad kako se navija za za voljeni klub, hvala im na neverovatnoj podršci, a mi ćemo se potruditi da ih i u narednim utakmicama obradujemo, ali i u nekom budućem periodu ponovo ugostimo.

Izabranici Dejana Stankovića poslednji mečgrupne faze Lige Evrope igraju protiv Brage na gostujućem terenu 9. decembra od 21 sat.

Poznato je kako Crvena zvezda funkcioniše. U svaku utakmicu ulazimo sa željom da pobedimo, tako će biti i u Portugalu - zaključio je Ivanić.

(Telegraf.rs)