Ibrahimoviću zabranili da primi vakcinu u Beogradu, međutim Stanković sve sredio

Švedski fudbaler za sada neće biti vakcinisan u našoj zemlji

Nešto ranije tokom ove godine, Zlatan Ibrahimović je odlučio da primi vakcinu protiv koronavirusa u Srbiji. Oko čitavog procesa se raspitivao kod šefa stručnog štaba Crvene zvezde, Dejana Stankovića, sve je već uveliko bilo dogovoreno, ali je posao propao u poslednji čas, saznanje je Srpskog telegrafa.

Razlog su čelnici Milana, koji su zabranili Šveđaninu da otputuje u Beograd i primi prvu dozu izabrane vakcine. Rosoneri imaju poseban protokol, koji zabranjuje fudbalerima da napuštaju Italiju, pa će tako dogovor koji su Stanković i Ibrahimović napravili pasti u vodu i priča se za sada neće dogoditi.

Inače, Zlatan je samo jedan od mnogih stranih državljana koji su izrazili želju da se vakcinišu u našoj zemlji, koja je u samom vrhu Evrope po stopi građana koji su primili barem jednu dozu cepiva. Ipak, rigidni protokoli koje je propisao Milan, ipak nisu mogli da padnu, čak ni u slučaju vakcinacije.

Interesantno je da je prethodno predsednik Udinezea u Beogradu dobio vakcinu protiv koronavirusa upravo uz pomoć Dejana Stankovića, ali nažalost to se neće dogoditi sa Ibrahimovićem, koji je bio u poseti prestonici Srbije pre dva meseca kada je sa svojim Milanom igrao nokaut fazu Lige Evrope protiv Crvene zvezde.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Tada ga je jedna nepoznata osoba vređala na nacionalnoj osnovi, pa je klub kasnije kažnjen od strane UEFA, a sam Ibrahimović urgirao je kod čelnika Evropske kuće fudbala da kazna bude što manja.

Telegraf.rs