Ibrahimoviću zabranili da primi vakcinu u Beogradu, međutim Stanković sve sredio

Švedski fudbaler za sada neće biti vakcinisan u našoj zemlji

Nešto ranije tokom ove godine, Zlatan Ibrahimović je odlučio da primi vakcinu protiv koronavirusa u Srbiji. Oko čitavog procesa se raspitivao kod šefa stručnog štaba Crvene zvezde, Dejana Stankovića, sve je već uveliko bilo dogovoreno, ali je posao propao u poslednji čas, saznanje je Srpskog telegrafa.

Razlog su čelnici Milana, koji su zabranili Šveđaninu da otputuje u Beograd i primi prvu dozu izabrane vakcine. Rosoneri imaju poseban protokol, koji zabranjuje fudbalerima da napuštaju Italiju, pa će tako dogovor koji su Stanković i Ibrahimović napravili pasti u vodu i priča se za sada neće dogoditi.

Inače, Zlatan je samo jedan od mnogih stranih državljana koji su izrazili želju da se vakcinišu u našoj zemlji, koja je u samom vrhu Evrope po stopi građana koji su primili barem jednu dozu cepiva. Ipak, rigidni protokoli koje je propisao Milan, ipak nisu mogli da padnu, čak ni u slučaju vakcinacije.

Interesantno je da je prethodno predsednik Udinezea u Beogradu dobio vakcinu protiv koronavirusa upravo uz pomoć Dejana Stankovića, ali nažalost to se neće dogoditi sa Ibrahimovićem, koji je bio u poseti prestonici Srbije pre dva meseca kada je sa svojim Milanom igrao nokaut fazu Lige Evrope protiv Crvene zvezde.

Tada ga je jedna nepoznata osoba vređala na nacionalnoj osnovi, pa je klub kasnije kažnjen od strane UEFA, a sam Ibrahimović urgirao je kod čelnika Evropske kuće fudbala da kazna bude što manja.

Telegraf.rs