IBANJEZ na pragu Marakane? Njegova izjava oduševila Delije (FOTO)

Nije se proslavio Ibanjez u Trabzonsporu, definitvo mu je Beograd ostao u sećanju, a zamislite situaciju gde je ova Zvezda o kojoj trenutno pričamo nekoliko svetlosnih godina od one u kojoj je Lučo igrao.

Pokazao je talenat, daleko od toga da nije, ali nameće se pitanje da li bi on bio dostojna zamena za Rodića?

Generalno defanziva mu nije savršena strana, ali bi možda pod „pažnjom“ Milojevića i taj segment u igri popravio, jedan od velikih primera je i Vujadin Savić koji je mnogo od Miloja mogao da nauči i usvoji.

Jedan od igrača je rekao da oni u stvari igraju u „zonama“ onako kako im Milojević kaže, taktika mora da se poštuje kao najveća svetinja. No vratimo se na Ibanjeza, gotovo je sigurno da će u narednih nekoliko dana raskinuti ugovor sa turskim klubom, oni ne žele da ga plaćaju, a teško će moći da ga prodaju ako produže ugovor, faktički je nemoguće da zarade na igraču koji ne igra.

Između ostalog bitno je naglasiti da su velike šanse da u ovom prelaznom roku Zvezdu napusti Milan Rodić.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Prvotimac Boke se nalazi na prekretnici, a kako saznajemo kontat između njega i Zvezde postoji, došao bi bez evra obeštećenja što nije mala stvar. Navijači ga pamte kao velikog borca.

Njegova izjava juče je oduševila jedan  deo Delija.

– Vratio bih se rado, da sam tu, ali nije do mene. Imam još šest meseci ugovora i mislim da neću ostati, ne volim kada ne igram. Hoću da igram, imam već nešto na stolu ali moram razgovarati i sa klubom koji me želi. Nisam dobio poziv od kluba, samo dobijam poruke od navijača često, ali svima kažem da nije do mene. Ako me Zvezda zove nazad, mogu da se vratim jer mi je ostalo još šest meseci ugovora. U poslednje vreme ne igram koliko želim

Izvor: beogradskiportal.rs