Ibanez i Vijeira žele nazad u Zvezdu…

Kad su videli da su tu opet Katai i Kanga, želeli bi da i oni učestvuju u tom projektu

Dvojica bivših igrača Crvene zvezde - Luis Ibanjez i Ugo Vijeira, otkrili su da bi želeli da se vrate u svoj bivši klub.

- Nekoliko puta sam se ponudio Terziću jer sam želeo da se vratim. Nije mi čak bila mnogo bitna ni plata, pristao bih i za manje para. Međutim, Zvezda tad nije bila zainteresovana za mene. Ja sam uvek želeo da se vratim u klub, a isto mislim i sad. Čak me i navijači redovno zovu u Beograd i moram da priznam da mi je veoma drago što me nisu zaboravili - ističe Ibanjez za Srpski telegraf.

Srpski klub je prošle godine preuzeo Dejan Stanković, a Ibanjez poručuje da bi mu bila čast da sarađuje sa takvom fudbalskom legendom.

Svi znaju ko je Dejan Stanković. On je legenda Zvezde, a pored toga je i veoma cenjen u Italiji. Siguran sam da će odraditi dobar posao. Samo imam malu zamerku što su izgubili u derbiju, to nije smelo da im se desi - tvrdi Ibanjez.

Ugo Vijeira
Ugo Vijeirafoto: Filip Plavčić

Slično razmišlja Vijeira u razgovoru za pomenuti dnevni list.

Ako se ne vratim ove godine u Crvenu zvezdu ili naredne, teško da ću nakon toga ponovo zaigrati u Beogradu. Ja bih voleo da dođem, ali nije do mene. Klub je sad u mnogo boljoj finansijskoj situaciji nego ranije i to daje dodatnu sigurnost igračima da se vrate - kaže Vijeira i dodaje:

Video sam i da su Katai i Kanga ponovo u klubu i to je odlična stvar. Oni su kvalitetni igrači koji mogu mnogo da pomognu timu.

Espreso