Hrvatski MMA borac LUD za CRVENOM ZVEZDOM! Nećete verovati šta je tražio…

Pre mesec dana srpski MMA borac Jovan Marjanović pobedio je hrvatskog fajtera Ivicu Truščeka na FNC eventu.

Bio je to duel dva sjajna borca u kojem je trijumfovao znatno mlađi Marjanović. Veteran Trušček pružio je dostojan otpor, ali je morao da preda borbu u drugoj rundi zbog povrede noge.

Posle meča Jovan Marjanović bio je gost u podkastu MMA institu, zajedno sa Marinom Spasić. Pričali su o raznim temama sa Slobodanom Maksimovićem, Draganom Tešanovićem i Aleksandrom Radosavljevićem.

U razgovoru između Jovana Marjanovića i Dragana Tešanovića, popularni Gagi otkrio je jednu zanimljivost vezanu za Ivicu Truščeka. Momak koji nosi nadimak Teror, tražio je od svojih kolega iz Beograda za uspomenu opremu Crvene zvezde.

- Tražio je majicu. (Ivica Trušček op.a.) Dobićeš sve od Crvene zvezde! Izvinjavam se, videćemo se. Praštaj, brate - otkrio je Dragan Tešanović, a taj deo može se videti na snimku, posle šestog minuta razgovora.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Ivica Trušček je legenda MMA sporta na prostorima bivše Jugoslavije, cenjen u Hrvatskoj, ali i Srbiji. S ponosom nosi nadimak Teror. Pobeđivao je Vasu Psihopatu Bakočevića i Engleza Kolina Nakazu Flečera. Popularan je među mladima, posebno na Jutjubu. Kao klinac je voleo Brusa Lija i tako se okrenuo karateu. Oženio se vrlo mlad i otac je troje dece.

Ivica Trušček rođen je u Koprivnici pre 35 godina. Danas živi u Križevcima, gradiću u Hrvatskoj. Bio je učesnik rijalitija Veliki brat, u koji je, kako je sam priznao, ušao zbog novca i otvoreno pričao o svom životu. Otkrio je Ivica Trušček da je jedva izdržao mesec dana u rijalitiju, ali da je uspeo da zaradi novac i reši sve dugove koje je imao. Baš zbog toga učešće ne smatra kao grešku.

Kurir sport