HRVATI O ZVEZDI: Ne plašimo ih se jer imaju dobar tim već…

Mediji u Hrvatskoj vredno analiziraju potencionlane protivnike tamošnjih klubova u Ligi Šampiona, a ističu da bi Crvenu zvezdu trebalo izbeći po svaku cenu.

Crvena zvezda i Dinamo iz Zagreba mogli bi već od trećeg kola da ukrste snage, a tamošnji mediji pribojavaju se meča protiv crveno-belih.

– Takve utakmice fudbal bacaju u drugi plan. Tada bi sve drugo bilo važnije. Vraćali bismo se na rat, na ustaše i partizane, počinje analizu Večernji list.

Pod pretpostavkom da Dinamo dođe do trećeg kola realna je mogućnost da izvuku Crvenu zvezdu, a to je meč koga se plaše, ali ne iz stanovništva kvaliteta protivnika, već zbog duhova iz prošlosti.

– Svakako bi dobro bilo izbeći Crvenu zvezdu. Ne zato što beogradski klub ima dobar tim koji zagrebačka ekipa ne bi mogla nadjačati. Na stranu onda i krcati stadion (Nažalost, za takvu bi utakmicu doslovno bila ludnica za ulaznicama, kod nas se još ‘pati’ na sudare nas i ‘njih) jer takve utakmice bace fudbal u drugi plan, sve drugo bilo bi važnije. Doduše, Crvena zvezda i Dinamo moraju preći drugo kolo su isti kao i oni koje može izvući Dinamo, piše ‘Večernji list’

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

hotsport.rs