Hrvati će večeras navijati za SRBIJU! Evo i zbog čega

Sve u svemu, jasno je da Hrvati po svaku cenu gledaju da izbegnu Srbiju

Selekcija Srbije igra poslednji meč grupe D Eurobasketu protiv Poljske - ukoliko pobedi ide na Italiju, a ako izgubi ide na Hrvatsku.

Komšijski mediji su, da se po naslovima videti, prilično srećni što je veća verovatnoća da njihova reprezentacija ne igra protiv Orlova u osmini finala šampionata Evrope.

Hrvatska je slavila protiv Ukrajine i tako sebi namestila nešto bolju situaciju da izbegne Srbiju, a tamošnji predstavnici medija kreću sa  "Hrvatska je htela treće mjesto.

Hoće li Srbija izabrati Hrvatsku kako bi izbegla Dončića i Sloveniju!?", što je naslov na portalu Jutarnji.hr.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Ni Slobodna Dalmacija nije daleko od tog mišljenja, a napominju da je "Hrvatska savladala Ukrajinu i osigurala treće mesto u skupini, time i verojatno izbegla Srbiju u osmini finala Evrobasketa".

"Hrvatska je pobedila Ukrajinu, verovatno je pobegla od Srbije u osmini finala", glasi naslov Indeksa.

Reč "verovatno" se pominje i u naslov Večernjeg lista koji kaže - "Hrvatska je verojatno izbjegla Srbiju u osmini finala, evo s kim može igrati".

Sve u svemu, jasno je da Hrvati po svaku cenu gledaju da izbegnu Srbiju, a to će se i desiti ukoliko srpska selekcija slavi protiv Poljaka. Ukoliko bude poraz... E, pa biće komšijskog derbija.

(Telegraf.rs)