Hrvat pričao o Zvezdi i Partizanu “Željko nije došao da se za*ebava, Radonjić je opasan tip”

Kurnoslav Simon govorio o Partizanu i Crvenoj zvezdi

Košarkaš Anadolu Efesa Krunoslav Simon gostovao je u podkastu "Inkubator" i govorio o raznim temama, između ostalog i o ABA ligi. 

Mnoge se očekuje od košarkaške sezone na Jadranu, naročito posle dolaska legendarnog Željka Obradovića na klupu Partizana. 

Poteze večitih rivala prate svi, pa tako i Kruno Simon, saigrač Vasilija Micića. 

"Biće veliki fajt. Partizan je ušao ozbiljno. Pratim šta se događa u Srbiji. Vidim koje igrače potpisuju. Zanima me kako će izgledati. Željko nije došao da bi se za*ebavao u Beogradu. Dejo Radonjić je opasan tip, odličan trener, pravi fajter, karakter. Biće interesantno", rekao je Simon.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Iskusni krilo reprezentacije Hrvatske očekuje veliku borbu između Partizana i Crvene zvezde. 

"Samo da ne izađe van sportskih okvira. Tu je Željko, tu je Dejo i tu nema problema, ali biće novinskih natpisa, sigurno će biti cirkus. Mene zanima isključivo teren. Partizan će ozbiljno zapretiti Zvezdi, ali neće se Zvezda predati", rekao je on. 

Dotakao se i anegdote sa Vasom Micićem.

"Uvek posle utakmice ili ja dođem kod njega u sobu ili on kod mene. Ne pričamo o utakmici, nego o zanimljivim stvarima. Najbolja anegdota je bila sa fajnal fora. Koju god utakmicu bi pobedili, ma čak i kad bismo izgubili, nije da mi toliko patimo, Amerikanci uzmu slušalice, lap-top, a mi ponesemo deset piva da nam brže prođe let. Govorili smo, da mi je baš da osvojimo Evroligu pa da možemo da izvodimo cirkus u avionu. Sad kad smo osvojili Evroligu, napravili su dokumentarac o tome i izašla su samo dva dela, čekamo još dva da vidimo na šta će to ličiti, jer još nema snimaka iz aviona. Svašta smo radili, vređali ljude, on mene i ja njega na nacionalnoj osnovi, ma cirkus je jedan bio. U tom trenutku slavlja to je čista zaje*ancija", objasnio je Simon.

Alo.rs