HRVAT PONOVO OSTAVIO SVE BEZ TEKSTA! “Ne mogu prihvatiti da su proterali zdravog sportistu koji je učino toliko dobrih dela”

Dejan Lovren se ponovo oglasio.

Pospišil ubo suštinu.

Vest o tome da je Novaku Đokoviću drugi put ukinuta viza razbesnela je mnoge njegove obožavaoce, a ogromnu podršku dali su mu iz fudbalskog i košarkaškog kluba Crvena zvezda, čiji je vatreni navijač.

Podršku mu je dao i košarkaški reprezentativac Srbije Dejan Lovren kao i Anđušić koji je razočaran ponašanjem australijskih vlasti.

"Po drugi put ga zaustavljaju, a da nije igrao. Svi znate da će se posle svega vratiti još jači. Ne možete zaustaviti veličinu! Velika je šteta što mešate politiku i sport. Sram te bilo, Australijo! Tako se ne ponaša prema jednom od najboljih sportista ikada", napisao je Anđušić. 

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Lovren, hrvatski reprezentativac je ponovo ostavio sve bez teksta-

Kanadski teniser Vasek Pospišil podsetio je da Novak nikada ne bi otišao u Australiju da mu vlada nije dodelila medicinsko izuzeće, već bi odmarao sa porodicom i niko ne bi pričao o svemu ovom.

"Očigledno je postojala politička agenda zbog predstojećih izbora u ovoj zemlji. Ovo nije njegova krivica, nije nasilno ušao u zemlju i nije napravio svoja pravila. Bio je spreman da ostane kod kuće", napisao ja Kanađanin.

Sportske.net