Hit izjava Piksija na konferenciji! “Možda ćete da imate drugog selektora”

Izuzetno raspoložen bio je Piksi na konferenciji posle meča, a na pitanje o isteku njegovog ugovora, usledio je hit odgovor

Fudbalska reprezentacija Srbije savladala je Crnu Goru sa 3:1, i tako napravila ogroman korak ka konačnom plasmanu na Evropsko prvenstvo.

Velike zasluge za to idu i selektoru Draganu Stojkoviću Piksiju, koji je "sklopio kockice" i koji će, kako stvari stoje, uspeti da odvede Srbiju na dugo čekani EURO.

Izuzetno raspoložen bio je Piksi na konferenciji posle meča, a na pitanje o isteku njegovog ugovora, usledio je hit odgovor.

Nije bilo, kome je do priče? Ko da priča o tome, tu su ove utakmice, nije bio prioritet. Meni ugovor ističe, 31. decembra 2023. godine, na kraju ove godine, tad mi ističe ugovor. Možda ćete da imate drugog selektora, otkud znam, mislim nikad se ne zna, svašta je moguće. Mogu dve strane da se ne slože, da se izljubimo... Svi treneri imaju klauzule, ako se kvalifikuješ, produžava se, ako ne... Onda je aufiderzen. Nego, gledajte ove hotele po Nemačkoj da rezervišete na vreme, da ne bude problem - rekao je Stojković.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Podsetimo, Srbiji je dovoljan samo bod protiv Bugarske, kako bi i zvanično obezbedila plasman na Evropsko prvenstvo.

(Telegraf.rs)

Molimo vas da donacijom podržite rad portala CrvenaZvezdaInfo

Pročitajte: