HAOS NA KRAJU UTAKMICE! Kalinić se ZALETEO na Trifunovića, Zagorac ušao u konflikt (VIDEO)

Sve je sprečio Neša Ilić, koji se našao između košarkaša

Košarkaši Crvene zvezde slavili su protiv Partizana sa 80:77 u petoj utakmici finalne serije ABA lige, te su postali šampioni Jadrana za ovu 2022. godinu!

Utakmica je bila neizvesna do poslednjih sekundi, a posle promašaja Pantera, čitava klupa je uletela na teren, a umalo je došlo i do incidenta.

Naime, Panter je imao šut za izjednačenje i produžetak, međutim, šutirao je iz veoma nepogodne situacije i njegova lopta je otišla pored obruča, čime su crveno-beli postali šampioni, međutim, kada je klupa uletela na teren da slavi, Kalinić je otrčao do klupe Partizana.

Nikola Kalinić je jedini otrčao tamo i slavio je ispred klupe i navijača Partizana, kako bi uzvratio Uroš Trifunoviću vratio za njegove gestikulacije iz prethodnog meča.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Odmah je Rade Zagorac skočio kako bi se obračunao s njim, dok ih je Neša Ilić razdvajao. Takođe, sa klupe Partizana su pogodili i peškirom igrača Zvezde.

Kako je to sve izgledalo možete pogledati u videu

Takođe, na snimku se može videti i Kevin Panter koji je želeo da se obračuna s nekim iz Zvezde, ali ga je Zoran Savić uspešno zadržao.

(Telegraf.rs)