HAOS I DALJE TRAJE! Vidić demantovao Terzića! “On je poslednja osoba kojoj bi se poverio”

Nemanja Vidić, proslavljeni nekadašnji fudbaler, demantovao je da je u kontaktu sa Zvezdanom Terzićem.

Generalni direktor Crvene zvezde prethodno je rekao da mu je Vidić otkrio da želi da se bavi trenerskim i selektorskim poslom.

Posle toga, Vidić se javio Mozzartsportu sa kratkim komentarom…

“Poslednja osoba kojoj bih se ja poverio o svojim planovima je Zvezdan Terzić. Ja sa njim nemam komunikaciju”, kratak je bio Vidić.

Više je nego jasno kakvu buru je bivši kapiten Mančester junajteda podigao u srpskom fudbalu nedavnim oglašavanjem, rekavši da je “dosta bilo i sram vas bilo”, a sve to bilo je adresirano na FSS i vodeće ljude.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Stigla mu je podrška sa brojnih strana, oglasili su se mnogi bivši saigrači, kao i potpredsednik FSS Marko Pantelić sa pitanjem – “Nemanja, zašto sad nož u leđa?”.

Čeka se i reakcija Nemanje Matića, veziste upravo Mančester junajteda, čija je Vidić legenda, koji je najavio obraćanje ove nedelje, i koji se iz reprezentacije letos povukao na nesvakidašnji način i kao da je ostao nedorečen prilikom odluke da kaže “zbogom Srbiji”.

Nešto se definitivno “valja” iza svih oglašavanja Nemanje Vidića i srpski fudbal bi mogle da zadese korenite promene, ali i da sve ostane na istom.

Nova.rs