Haland optužio Srbina: “Nazvao me ku*vom i rekao da će mi slomiti noge”

Da nešto nije u redu između njih dvojice moglo se videti nakon što je Norvežanin slavio gol u lice Miloševiću

Erling Haland je počeo fenomenalno Ligu nacija, pošto je na dva meča postigao sva tri gola za svoju reprezentaciju, koja se osamostalila na prvom mestu na tabeli sa maksimalnih šest bodova iz prva dva kola.

Imao je Haland prvo tešku bitku sa reprezentativcima Srbije na Marakani u četvrtak, a zatim i protiv Šveđana u nedelju u Stokholmu, gde je takođe vodio duele sa Srbinom, koji igra za Šveđane.

Upravo taj duel između štopera Švedske Aleksandra Miloševića i Erlinga Halanda izazvao je veliku pažnju, a razlog je to što je Haland u izjavi pred TV kamerama optužio Miloševića da ga je vređao i da mu je pretio.

Prvo me je nazvao kurvom. Mogu slobodno da kažem da to nisam. Onda je rekao da će mi slomiti noge. Minut kasnije sam postigao gol. To je bilo lepo. Nadam se da mi neće slomiti noge - rekao je Haland posle meča.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Na snimku meča može se videti i kako je Haland posle drugog gola krenuo u pravcu Miloševića i slavio njemu u lice.

Sam Milošević, koji je svojevremeno igrao i u mlađim kategorijama reprezentacije Srbije, ističe da to što je Haland rekao nije istina.

Ne želim da trošim vreme na ono što je rečeno na terenu. Ali ja ne razumem norveški i ne pričam ga. Ne znam da li on priča švedski. Ali to nije nešto što je izašlo iz mene i nije nešto iza čega stojim. Ne mogu dalje mnogo više da kažem. Ono što se desilo tamo, ostavljam iza sebe i idem dalje - rekao je Milošević posle meča na pitanje o Halandovoj izjavi.
Telegraf.rs