Grci odlučni da odvedu napadača sa ‘Marakane’

Cilj novog rukovodstva kluba iz Soluna je da pokušaju da ubede krilnog napadača da napusti Beograd.

U Solunu pored šampiona PAOK žele da i veliki rival Aris ima bolje rezultate naredne sezone, pa su skockali listu pojačanja sa nekoliko proverenih igrača. Kao primaran cilj im je da u narednom periodu angažuju Milana Jevtovića i već su povukli nekoliko poteza.

Njihov plan nije sporan i da ispune finansijske uslove brzonogom krilu, koji je u finišu sezone igrao dobro za crveno-bele i čeka se konačna odluka trenera Vladana Milojevića da li u svojoj viziji tima ima momka čiji je učinak u Bodu, Rozenborgu i Antaliji bio na visokom nivou.

Pre nekoliko meseci žuto-crni su dobili nove ambiciozne gazde i pojačali su budžet za novu sezonu sa ciljem da se domognu samog vrha tabele, a za prvu sezonu je dovoljan i plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope. Priča je otvorena i u narednim danima je moguć rasplet, pošto šampion Srbije već u petak kreće sa pripremama za novu sezonu posle samo dve nedelje odmora.

Milan Jevtović je pre ‘desetak’ dana u izjavi za HotSport rekao da bi voleo da ostane na ‘Marakani’, ali pod uslovom da igra, jer je željan fudbala.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

– Prošlu sezonu sam proveo na klupi, želim naredne sezone da budem mnogo više na terenu. Kao što rekoh, sešćemo sa Zvezdom, razgovarati, pa ćemo da vidimo… Ukoliko postoji plan i želja da budem u najboljih 11, odlično. Ukoliko ni naredne sezone ne bude promena i opet budem više van terena nego na njemu, onda bih voleo da odem negde gde će ozbiljnije računati na mene – rekao je Milan Jevtović.

hotsport.rs