GOTOVO: Zvezda prodala Pavkova, napadač pakuje kofere

FK Crvena zvezda je završila još jedan "izlazni" transfer ovog leta, prodala je još jednog napadača, miljenika Delija - Milana Pavkova!

Kako saznaje Telegraf, desio se veleobrt u komunakaciji sa predstavnicima Điangsua u toku prepodneva: Kinezi su, ipak, izašli u susret Pavkovu za veću platu, čime je transfer uokviren stavkom koja je bila jedini "kamen spoticanaja" za sporazum, na zadovoljstvo sve tri strane, pa će napadač put Kine već u toku dana.

Vredi reći da je Pavkov na lično insistiranje tražio transfer onog trenutka kada su mu predstavnici kineskog kluba ponudili veću platu.

Pavkov neće biti u konkurenciji za meč sa Klužom u toku popodneva, jer je već spakovao kofere i krenuo put najmnogoljudnije zemlje sveta, a Zvezda bi od njegove prodaje trebalo da prihoduje blizu tri miliona evra.

Crveno-beli su već pronašli zamenu za golgetera iz Begeča, reč je o već pominjanom Portugalcu Tomaneu, koji je sve dogovorio sa šampionom Srbije, i trebalo bi uskoro da zaduži opremu crveno -belih.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Pavkov odlazi iz kluba punog srca, priredio je Zvezdi i njenim navijačima nestvarne momente u proteklih godinu i po dana: režirao je najveću pobedu od Barija sa dva gola protiv Liverpula, a sam put crveno-belih u Ligu šampiona obeležio je ključnim potezima za najveći uspeh u poslednje tri decenije.

Pamtiće Delije i njegov gol u derbiju, ako i onaj sa Napretkom za overu titule šampiona.

telegraf.rs