GOTOVO! Zvezda neće dovesti Makedu, evo i zašto

Ništa od Italijana

Fudbalski klub Crvena zvezda neće dovesti Federika Makedu.

S obzirom na "gužvu" na klupi i činjenici da nije bilo odlazaka napadača, došlo bi do prilično velikog kadrovskog "gušenja".

Uostalo, i Ben se snašao na poziciji špica, što je pokazala partija protiv Spartaka iz Subotice, kom je ofanzivac sa Komora dao dva gola.

Crvena zvezda neće dovoditi Makedu niti bilo kog drugog napadača. Zvezda ima četiri izvanredna špica Boacija, Pavkova, Tomanea i Krstovića, a po potrebi tu poziciji su često igrali i Ben i Vukanovic. Pritom su Boaći i Pavkov u najboljim igračkim godinama - navodi se prema izvoru iz kluba.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

- U ovom trenutku nema potrebe da dovodimo sedmog špica. Svi ovi igrači primaju platu u Crvenoj zvezdi i moramo voditi računa da dodatno ne opterećujemo budžet za plate. Ne treba zaboraviti da imamo limit na četiri stranca a mi ih vec imamo šest (Sanogo, Kanga, Ben, Boaci, Tomane, Garsija). Nećemo praviti greške iz prošle godine kada smo iz želje da imamo što bolji tim dovodili nove igrače pre nego što odu oni koji su tu. Veliki broj igrača je omogućio veliki roster i lakše osvajanje šampionske titule ali i mnogim igračima onemogućio da imaju dovoljnu minutažu i pokažu sav kvalitet.

Telegraf.rs