GOTOVO! SVE JE DOGOVORENO! Dragović stiže na Marakanu

Telegrafu je potvrđeno da će iskusni defanzivac biti novo ime u rosteru Dejana Stankovića za narednu sezonu

Pričalo se, pregovaralo se, a sada je posao, izgleda, završen: Aleksandar Dragović (30) dogovorio je prelazak u Crvenu zvezdu, saznaje Telegraf.rs.

Prema našim saznanjima, direktor kluba sa Marakane Zvezdan Terzić se sastao danas sa Dragovićem i utanačio sve detalje saradnje, pa je tako stavljena tačka na višemesečne pregovore, koji su, na kraju, urodili plodom, te će iskusni reprezentativac Austrije i rođeni Bečlija od naredne sezone biti jaka karika u igri tima Dejana Stankovića.

Dragović je samo zbog sastanka sa Terzićem danas doputovao iz Beča u Beograd, a odmah posle završenog posla se vratio u Austriju.

Fudbaler Bajera iz Leverkuzena dao je usmeni pristanak Terziću, ništa još nije potpisao, a kako saznajemo, dogovorio je saradnju na tri godine.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Prelazak Dragovića u Zvezdu se "krčkao" već neko vreme, a o tome koliko je on sam bio zagrejan za ovu ideju svedoče i neke njegove fotografije kao ova sa prethodnog rođendana koji je slavio uz tortu sa bojama omiljenog kluba.

Nema sumnje da će Zvezda u dugogodišnjem reprezentativcu Austrije dobiti jakog aduta u novom napadu na Ligu šampiona, jer je Dragović neko ko je kroz čitavu karijeru igrao u jakim klubovima, odigrao veliki broj zahtevnih utakmica, i kao takav je idealan dodatak za Zvezdin novi evropski izlet.

Bečka Austrija, Bazel, Dinamo Kijev, Bajer i Lester su klubovi u kojima je Dragović igrao od početka karijere.

Telegraf.rs