GOTOVO: Katai potpisao…

Aleksandar Katai, fudbaler čiji su povratak u Crvenu zvezdu ove zime priželjkivali njeni navijači, ili bar jedan deo njih, karijeru će ipak nastaviti u Americi.


Posle nedavnog rastanka sa Čikagom, gde je proveo dve godine i za koji je na 62 utakmice postigao 18 golova, uz 12 asistencija, Katai je dobio ponudu LA Galaksija, doskorašnjeg kluba Zlatana Ibrahimovića, koji se vratio u Milan.


Jutros je američki ''LA Times'' najavio da će Galaksi tokom dana ozvaničiti Kataijev transfer, a nešto kasnije je svija saznanja preneo i ovdašnji ''Telegraf''.


Prema tim najnovijim informacijama ''Telegrafa'', Katai je sa Galaksijem potpisao ugovor na dve plus jednu godinu, a što je takođe važno, imaće status ''zaključanog'' igrača, što znači da Galaksi do kraja ugovora neće moći da ga trejduje.


Takav status u Americi uglavnom imaju najveće zvezde u MLS ligi, poput pomenutog Ibraimovića, ili doskorašnjeg Kataijevog saigrača Bastijana Švajnštajgera.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u


Za sada nisu poznati finansijski detalji, ali imajući sve ovo u vidu, ne sumnjamo da je Katai sjajno prošao u celoj priči

https://twitter.com/Fitzysoccer/status/1211897233337131013

sportske.net