GOTOVO! Iako je Milojević najavio da računa na Ohija, klub se rešio napadača…

Situacija je rešena, Ohi je prošlost Zvezde

Napadač Zvezde Ohi Omojižuanfo (28) nalazi se u Danskoj, u taboru Brondbija, gde je danas obavio sve formalnosti povodom potpisa za taj klub, o čemu svedoči i fotografija koja se pojavila na društvenim mrežama, a obelodalnili je Danci.

Ohi je, dakle, napustio Zvezdu i neće konkurisati za sutrašnji derbi sa Partizanom iako je novi trener ekipe Miloš Milojević najavio da će Norvežanin biti u konkurenciji za okršaj u Humskoj.

Zvezdin trener u tom momentu, jasno, nije znao da je Ohi prodat, najavio ga je kao opciju pre nego što se posao oko transfera završio, da bi brzo posle bio obavešten da je Ohi spakovao kofere i u toku dana odleteo za Dansku.

Pogledajte i promociju Ohija u danskom klubu sa kojim je potpisao ugovor na tri godine.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Podsećamo i na izjavu Milojevića datu istog dana, nekoliko sati pre odlaska Ohija, gde kaže da će mu Norvežanin biti jedan od aduta na koje računa.

To je isto neko pitanje iz domena ko će igrati, ko neće, imamo kvalitet da ih napadnemo i sa dva napadača, imaju različite karakteristike Kulibali, Pešić i Ohi, postoji dobra mogućnost za varijacije i za sisteme. Svako od njih ko bude igrao će se uklopiti u naše zahteve i da će biti pretnaj za Partizan. Opet ne mislim da je bitno ko će igrati, već kako će cela ekipa da igra. Ako oni pomognu ekipi, pomoći će i oni ekipi - rekao je Milojević danas u najavi meča sa Partizanom.

Zvezda je, pored Ohija, nedavno prodala i drugog napadača Milana Pavkova, a u međuvremenu je dovela Kulibalija iz Nanta.

(Telegraf.rs)