Golman produžio ugovor sa Zvezdom do 2026. godine

Igrač ističe da se nada da će dodatno napredovati sa Borjanom i Popovićem

Golman Crvene zvezde Nikola Vasiljević produžio je ugovor sa "crveno-belima" do juna 2026. godine, saopštio je danas beogradski fudbalski klub.

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela naveo je da je ugovor nagrada za trud, rad i ponašanje Vasiljevića.

- Vasiljević je došao pre tri godine u klub, ostavio je dobar utisak, bio i na nekoliko pozajmica gde je odlično branio. Poslednjih šest meseci je u klubu kao podrška Milanu Borjanu, a ovaj ugovor je priznanje za njega, njegov trud i dobro ponašanje. Nije lako biti rezerva Borjanu koji je neprikosnoven među stativama, ali mi mislimo i na budućnost - rekao je Mrkela, preneo je zvanični sajt kluba.

On je istakao da je Vasiljević budućnost Crvene zvezde.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Protiv Zenita je odlično branio u veoma teškoj utakmici koja, uprkos tome što je bila prijateljska, iziskivala je dosta posla za njega, s obzirom da se suočavao sa odličnim fudbalerima. Potvrdio je svoj kvalitet i verujem da će još mnogo godina biti sa nama u Zvezdi - dodao je Mrkela.

Vasiljević (26) je izjavio da je presrećan što je produžio ugovor sa srpskim šampionom.

- Ljudi iz kluba su me pozvali da dođem, da se dogovorimo oko novog ugovora i zaista sam presrećan što ću i dalje biti u Zvezdi. Znači mi poverenje kluba, već treću godinu sam ovde, i evo sada sam produžio ugovor, tako da ću nastaviti da radim sa željom da novi mandat bude bolji od prethodnog. Prijaju mi treninzi sa Borjanom i Popovićem, stariji su, iskusniji golmani, tako da pokušavam da učim od njih. Želja mi je da stanem na gol Crvene zvezde, a što se tiče klupskih ciljeva - samo da nastavimo kao i do sada - istakao je Vasiljević.

Vasiljević je stigao u Crvenu zvezdu u julu 2019. godine, a bio je na pozajmicama u Radniku, Proleteru i Napretku. Za "crveno-bele" branio je na devet utakmica.

(Telegraf.rs - Tanjug)

Molimo vas da donacijom podržite rad portala CrvenaZvezdaInfo

Pročitajte: