“Glava mu je bila potpuno razbijena, čitao je komentare na mrežama”

"Glava mu je bila potpuno razbijena, čitao je komentare na mrežama"

U klubu veruju u svog napadača

Fudbaleri Crvene zvezde počinju zimske pripreme, a pre odlaska "u toplije krajeve" medijima se obratio i generalni direktor kluba, Zvezdan Terzić.

On je govorio o transferima, mogućim pojačanjma, kao i odlascima iz kluba. Takođe, posebno je istakao značaj jednog fudbalera koji neće biti prodat ni po koju cenu, a onda se dotakao i napadača crveno-belih.

On je istakao da klub veruje u Šerifa Endiaja.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

- Obavili smo razgovore s njim, njegova želja je da ostane. Radiće se s njim na psihološkom planu, potpuno mu je bila razbijena glava. Previše je gledao komentare na društvenim mrežama. Ovo što je pružio, to nije bio Šerif. Ovo nije igrač kojeg je Bahar zveo da igra u Zvezdi. U Turskoj je davao golove, a svi znamo da je tamošnja liga jača.

- Možda mu je trebao period adaptacije. On je igrač pod ugovorom i za sada je tako da on ostane. Nije to moj izraz ili floskula. Prelazni rok je živa stvar i nikada ne znate šta može da se desi sutra i kakvu ćete ponudu da dobijete. Prelazni rok počinje tek 16. januara, traje do 1. februara, iz dana u dan se menja situacija - zaključio je Terzić.

(Telegraf.rs)