GALVES odustao od Zvezde, Uplašile ga priče o besparici

Crvena zvezda je ostala bez već viđenog pojačanja u letnjem prelaznom roku. Španski štoper Aleks Galvez odustao je od dolaska u crveno-beli tabor, iako je već u petak imao rezervisanu avionsku kartu za Beograd, čak i usmeno dogovorio uslove trogodišnjeg ugovora sa srpskim šampionom. 

Španac je u međuvremenu dobio informacije kako igrači na stadionu Rajko Mitić tri meseca nisu primili platu, kao i da bi on imao problem sa isplatama ličnih primanja u Srbiji, pa je odlučio da odustane od čitavog transfera. Reagovao je čak i njegov otac i poslao signal da su ga o lošoj finansijskoj situaciji u srpskom fudbalu obavestili pojedini menadžeri. 

Crvena zvezda je sada prinuđena da traži alternativno rešenje na tom mestu u timu, koje je procenjeno kao jedno od gorućih pred početak nove sezone.

Odustajanje Galveza, sigurno će otežati posao odgovornih iz Ljutice Bogdana. Tim pre što je doskorašnji član Rajo Valjekana izabran kao najbolje i najjeftinije rešenje iz inostranstva.

Došao bi na Marakanu kao slobodan igrač. Crvena zvezda je pikirala i Slovenca Luku Krajnca, ali je on pod dugoročnim ugovorom sa Frozinoneom što znači da bi Crvena zvezda za njegove usluge morala da izdvoji novac za obeštećenje. Procenjuje se da bi ga Frozinone pustio za 500.000 evra. 

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Galvezu je istekao ugovor sa Rajo Valjekanom, imao je poziv i Las Palmasa. Naravno, i dalje tinja nada na Marakani da bi moglo da dođe do preokreta.

Foto: Reuters izvor Mozzartsport

Molimo vas da donacijom podržite rad portala CrvenaZvezdaInfo

Pročitajte: