Fudbaleri Crvene zvezde stigli u Rusiju, očekuju ih 3 prijateljske utakmice

Crveno-bele očekjuju tri prijatlejske utakmice

Fudbaleri Crvene zvezde stigli su u Rusiju na drugi deo priprema za novu sezonu u kojoj ih čeka odbrana titule, kao i nastup u grupnoj fazi Lige šampiona. 

Posle priprema na Zlatiboru, crveno-beli će učetvovati na turniru zajedno sa Zenitom, Fenerbahčeom i Nefčijem.

Kako je saopštio je beogradski klub, trener Crvene zvezde Barak Bahar poveo je u Rusiju 28 igrača. To su: Omri Glazer, Nikola Vasiljević, Zoran Popović, Aleks Vigo, Kosta Nedeljković, Aleksandar Dragović, Strahinja Eraković, Uroš Spajić, Nemanja Milunović, Stefan Leković, Milan Rodić, Lazar Nikolić, Edmund Ado, Srđan Mijailović, Nikola Stanković, Gelor Kanga, Kings Kangva, Marko Stamenić, Mirko Ivanić, Jovan Šljivić, Osman Bukari, Vladimir Lučić, Nikola Mituljikić, Piter Olanjinka, Aleksandar Katai, Stefan Mitrović, Žan Filip Kraso i Jovan Mijatović.

U saopštenju Crvene zvezde se navodi da je u Beogradu, kako bi se u potpunosti oporavio od povrede ostao Jegor Prucev, dok je Irakli Azarov na Evropskom prvenstvu za fudbalere do 21 godine.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

"Crveno-bele" u Sankt Peterburgu očekuju tri prijateljske utakmice, a rivali srpskom šampionu biće Zenit (četvrti jul), Nefči (osmi jul) i Fenerbahče (12. jul). Svi mečevi su na programu od 19.30 sati.

(Telegraf.rs)