FSS kaznio Zvezdu sa 600.000, Partizan sa 500.000

Stradali i Vojvodina i Zlatibor, Sloga igrala pred navijačima

Nešto više od 13.000 evra u kasi Fudbalskog saveza Srbije na osnovu kazni zbog komentarisanja suđenja tri najveća srpska kluba: Crvene zvezde, Partizana i Vojvodine.

Kako javlja Sportski žurnal, najgore je prošla Zvezda, koja će morati da plati 600.000 dinara ili nešto više od 5.000 evra zbog toga što je posle pobede Partizana nad Napretkom (2:1) apelovala da FSS najstrože kazni Danila Grujića za sviran penal za crno-bele u 87. minutu utakmice u Kruševcu.

Potom je uzvratio Partizan, u saopštenju koje je potpisao Vladimir Vuletić i u kome prema tumačenju Disciplinske komisije FSS sve vrca od „kleveta“ i „širenja neistina“ zbog čega će i crno-beli morati da plate 500.000 dinara.

Vojvodina će morati da plati 300.000 zbog vanredne konferencije za novinare sazvane posle remija sa TSC-om u Senti kada su zatražili izuzeće sudije Novaka Simovića.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Na kraju, kažnjen je i Zlatibor, sa 150.000 dinara, zbog isključenja šefa stručnog štaba Predraga Ristanovića na utakmici sa Voždovcem. Ristanović je isključen zbog zamerki na raču sudije Đorđa Maksimovića.

Zanimljivo, postupak je otvoren i protiv Sloge iz Kraljeva i to zbog toga što je za meč sa Kabelom na tribine pustila oko 250 ljudi što je u suprotnosti sa preporukama u jeku borbe sa pandemijom korona virusa.

Mozzart