FRKA U ARENI: Lučić odreagovao na provokaciju sa tribina, posle objasnio sve

Vladimir Lučić nikako nije bio zadovoljan izdanjem Bajerna protiv Crvene zvezde.

Srpski tim je slavio trijumf rezultatom 93:63 u potpunoj dominaciji u meču 17. kola Evrolige.

– Zaslužena pobeda Zvezde koja je doživela određene promene i podigla se da igra mnogo bolje. Ovo je možda bila jedna od najbrojnijih poseta do sada, mislim da su igrači odreagovali to. Teško je da kada primiš 53 poena u poluvremenu, bez da je iko pokazao ponos ili bilo šta kada primiš koš u nekom duelu – izjavio je Lučić posle meča.

Bajern ove sezone igra veoma loše u gostima.

– Mislim da moraš da imaš karakter da bi bio na nivou u ovom takmičenju. Očigledno mnogo više na gostovanjima. Nadam se da nama toga ne fali puno, ali kakve smo utakmice imali u prethodnih kola Evrolige mislim da je to problem.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Šta je Dejan Radonjić rekao u svlačionici posle ovakvog poraza?

– Nema šta da kaže… Imali smo određenih problema i u prethodnim utakmicama i mislim da je najgore što se određene stvari ponavljaju.

Na kraju je Lučić upitan šta se desilo u finišu meča i da li je ušao u sukob sa jednim od navijača Zvezde.

– Ma, ne… Ja volim da igram u ovoj atmosferi i odrastao sam igrajući pred Zvezdinim navijačima. Posebno su me stvari koje su se desile u prethodnom periodu mene motivisale da igram što bolje, tako da ništa se nije desilo – rekao je Lučić, a potom na konstataciju da je ‘jedan od najmanje vređanih igrača od strane navijača Zvezde’, odgovorio:

– Obostrano poštovanje.

Telegraf.rs