Fondacija Tijana Jurić i FK Crvena zvezda potpisali ugovor

Saradnja nosi slogan "Za bezbednost dece"

Fondacija Tijana Jurić je danas potpisala sporazumni ugovor o saradnji sa fudbalskim klubom Crvena zvezda u cilju da se udruženim delovanjem i edukacijom poboljšaju uslovi za odrastanje dece i mladih u Srbiji.

Igor Jurić, osnivač Fondacije Tijana Jurić se zahvalio fudbalskom klubu na izlasku u susret i na ukazanom poverenju.

Želim da se zahvalim FK Crvenoj zvezdi jer je sve naše želje i zahteve vezane za zajedničku saradnju u potpunosti ispoštovala, i pritom predložila mnogo drugih ideja ne gledajući interes kluba, već dobrobit dece u Srbiji.

Crvena Zvezda pristala je da iskoristi svoju cenjenost u društvu, značaj i popularnost na najbolji mogući način, da pomogne radu Fondacije i tako doprinese stvaranju bezbednog okruženja za decu i mlade.

Sporazum o saradnji je ispred FK Crvene Zvezde potpisao predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović, koji je istakao značaj i važnost rada Fondacije. Mijailović je rekao da je Crvena Zvezda društveno odgovoran klub koji je u obavezi da brine, ne samo o članovima kluba Crvene Zvezde, već i o životima dece u zemlji.

- Uradićemo sve što je u našoj moći da se bezbednost dece u Srbiji digne na viši nivo.

Osim održavanja radionica i tribina, u planu saradnje je i snimanje niza edukativnih video materijala u svrhu podizanja svesti o bezbednosti dece i mladih kako na internetu, tako i u realnom životu, u kojima bi učestvovali fudbaleri i članovi stručnog štaba fudbalskog kluba.

Imamo velike planove i projekte na kojima ćemo sarađivati, a ja očekujem da se i drugi klubovi priključe inicijativi i skrenu pažnju na prave vrednosti – a to je bezbednost dece - zaključio je Igor Jurić.

Potpisivanje ovog ugovora je početak zajedničke borbe za srećnije odrastanje dece i mladih u
Srbiji.

Telegraf.rs