FENOMENALNE VESTI! Zvezda će imati na raspolaganju 7 bonus igrača

Zanimljiva fizionomija ekipe crveno-belih za drugi deo sezone u Superligi

Crvena zvezda je prodajom Marka Lazetića u Milan pokazala da u svojoj omladinskoj akademiji pravi fudbalere sa ozbiljnim potencijalom.

U prilog tome, u prolećnom delu sezone, čak sedmorica fudbalera sa statusom "bonusa" biće u prvom timu.

Trener Dejan Stanković ispred sebe ima cilj da odbrani titulu, pa će biti zanimljivo videti kako će uklopiti mlade i talentovane fudbalere sa jurnjavom za rezultatima i pobedama. 

Posle priprema u Antaliji status prvotimca, kako je pisao Kurir još pre nedelju dana, izborili su Andrija Radulović, Nikola Stanković i Andrej Đurić.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Od jeseni bonus status u prvom timu imaju Strahinja Eraković, Miloš Gordić i Petar Stanić. Uz njih, ove zime, iz Bajerna stigao je Nemanja Motika, jedan od ekstra talentovanih klinaca.

Tokom jeseni, Eraković, Gordić i Stanić uspevali su da se izbore za minute, najviše mladi štoper iz Batajnice koji se ustalio u startnoj postavi kod trenera Dejana Stankovića. 

Ovog proleća svoj položaj pokušaće da poprave i ostali bonusi.

Ovakva politika Crvene zvezde uklapa se sa izjavama i vizijom generalnog direktora Zvezdana Terzića koji smatra da bi budućom uredbom trebalo omogućiti još više bonus igrača u startnih 11 u Superligi.

Kurir sport/A. R.