Falćineli o prijateljstvu sa Bastom, jesu li Srpkinje lepše od Italijanki…

Falćineli se ispostavio kao veoma dobro pojačanje za crveno-bele i ove godine igra veliku ulogu u uspesima tima sa "Rajka"

Napadač Crvene zvezde Dijego Falćineli odgovarao je na pitanja navijača kluba iz Ljutice Bogdana, te je otkrio sa kim se najviše druži, uporedio Seriju A sa Superligom Srbije, te ljepotu Srpkinja sa Italijankama.

Falćineli je, između ostaloga, otkrio da se najviše viđa sa bivšim reprezentativcem Srbije Dušanom Bastom.

Van terena, često se viđam sa jednim mojim velikim prijateljem, koji mi je mnogo pomogao, a to je Dušan Basta. On mi je preneo pomalo i svoju strast prema ovom klubu i prema ovom timu - rekao je Falćineli.

On je na pitanje, kako bi Zvezda prošla u Seriji A, odgovorio da se radi o drugačijem tipu takmičenja.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Ovo je teško pitanje. Serija A je potpuno drugačije prvenstvo, to je isključivo prvenstvo u taktici, gde se više voli i teži da se ne primi, nego da se da gol. Ali, sigura sam da bi bila u gornjem delu tabele - izjavio Italijan.

Italijan je takođe naveo da se, što se tiče tima, najviše druži sa Milanom Gajićem, Borjanom, Kataijem i Degenekom, ali da je karantin na koji ih je primorala situacija u suštini zbližio sve i da se svi dobro slažu

Ako bi koga mogao da dovede u Crvenu zvezdu, onda bi to bio Aleandro Rosi.

Iz najskorijeg perioda voleo bih da dođe Rosi Aleandro. Često se čujemo i možda bi on došao. Nikad se ne zna šta će biti u budućnosti - zaključio je Falćineli.

Zatim je dobio veoma teško pitanje, ko je bolji trener - Siniša Mihajlović ili njegov trenutni šef struke Dejan Stanković.

Obojica su odlični treneri, obojica su ofanzivni treneri kojima se jako sviđa da pobeđuju. Sada radim sa Stankovićem, i zato kažem Stanković. Kao saigrača voleo bih da imam Stankovića jer sam ga često gledao u Italiji, posebno kada je igrao za Inter i ja sam išao da skupljam lopte kada sam bio u školi Intera - naglasio je Falćineli.

Nije moglo da prođe i standardno pitanje - Falćineli je morao da se odluči ko je lepši, Srpkinje ili Italijanke i odlučio se za - Srpkinje.

Uostalom, pogledajte još koja pitanja je italijanski internacionalac dobio od navijača i šta je sve još otkrio.

(Telegraf.rs)

Molimo vas da donacijom podržite rad portala CrvenaZvezdaInfo

Pročitajte: