EVROPSKI GIGANT UZIMA SRBINA – NOVI VIDIĆ? – Milenković postaje najskuplji srpski fudbaler (FOTO)

Žoze Murinjo je poznat kao ljubitelj defanzivnog fudbala ili kako ga nazivaju “vozač autobusa” i stalo mu je da odbrana bude granitna. 

U mnogim utakmicama dosadašnjeg toka Premijer ligei, ali i drugim takmičenjima, odbrana Junajteda nije bila na očekivanom nivou (najblaže rečeno), pa je Portugalac odlučan da zadnji red pojača, tačnije “renovira” već u januaru, jer odbrana crvenih đavola u samo tri meča uspela da sačuva mrežu.

A na listi želja je i srpski reprezentativac, fudbaler Fiorentine Nikola “Bleki” MIlenković, koga su mnogi do sada uporedili sa Nemanjom Vidićem, dugogodišnjim stubom odbrane Junajteda.

Pošto je Murinjo smenjen, a na njegovo mesto je došao bivši napadač crvenih đavola, Solskjaer, kako navode engleski mediji, Nikola je i dalje velika želja Manchester Uniteda.

Spremni su da izdvoje 50.000.000 za štopera kao i nedelju platu od 150 hiljada funti.

U trku za mladog Milenkovića je ušao i Juvenuts koji na pozicijama štopera ima već dva iskusna igrača Bonućija i Kijelinija. Međutim, Kijeliniju je već 34 godine i počinju da ga muče povrede a uprava Juventusa hoće da bude i dalje sigurna sa odbranom kao i prethodnih godina, te žele da se izbore za mladog srpskog reprezentativca koji je privukao pažnju na svetskom prvenstvu u Rusiji.