Evroligaško pojačanje u Beogradu! Kreće sklapanje novog tima (FOTO)

Amerikanac, koji se u toku dana putem instagrama oprostio od bivšeg kluba Ređo Emilije, već sutra se stavlja na raspolaganje treneru crveno-belih Tomiću

Američki košarkaš Kelvin Kresvel Rivers (32), daleko poznatiji kao „Kej Si“ Rivers, kao što je Telegraf i najavio, doputovao je u Beograd na završne pregovore sa Crvenom zvezdom, što bi trebalo da bude samo formalnost pošto se u toku dana oprostio sa doskorašnjim klubom Ređo Emilijom porukom na instagramu.

Bivši igrač nekolicine renomiranih evropskih klubova, od kojih su svakako najznačajniji bili Himki, Panatinaikos i Real, trebalo bi da dogovori saradnju do kraja sezone sa crveno-belima, koji u iskusnom šuteru dobijaju vredan dodatak za napad na ABA tron i Evroligu.

Ekskluzivno za Telegraf, Amerikanac je izneo prve impresije i očekivanja koja ima sa Zvezdom.

Novi izazov je ispred vas, kako se osećate?

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

– Osećam se odlično, ovde sam da se vidim sa mojim agentom, da diskutujemo o opcijama koje postoje, otvoreni smo, a Zvezda je opcija. Trenutno, ovde smo da vidimo šta se nudi, pa ćemo videti šta je najbolje.

Igrali ste za velike timove Himki, Real Madrid, Panatinaikos, sada je Zvezda u igri. Šta donosite ekipi?

– Donosim iskustvo, moju igru. U Pioniru sam igrao ranije, ljudi su me već videli. Mislim da nije tajna šta radim, samo želim da igram jako, tako igram uvek, nadam se će biti mnogo poena, mnogo trojki, mnogo šuteva, videćemo…

Da li ćete se takmičiti na treninzima sa Beronom i Reglendom na treninzima, i oni su odlični šuteri.

– Ja sam takmičar, uvek je zabavno takmičiti se sa bilo kime, nema u tome ništa neobično…

Da li poznajete neke od igrača Zvezde?

– Ne znam… Znate, tek bi trebalo da vidim šta će se desiti, pre nego što upoznam bilo koga.

Pogledajte i oproštajnu poruku Riversa bivšem klubu Ređo Emiliji, za koji je, u subotu, u poslednjem meču, psotigao 30 poena.

Izvor: Telegraf.rs