Evo zašto je Kraso izabrao Crvenu zvezdu pre ostalih klubova

On bi u narednim danima trebalo da stigne na Marakanu

Već neko vreme traje transfer pompa oko Žan Filipa Krasoa,napadača Sent Entjena koji bi trebalo da pojača Crvenu zvezdu, o čemu je Telegraf prvi i pisao. Iako je bilo nekih nedouma, iz Francuske stiže i potvrda da je napadač iz Obale Slonovače jako blizu Marakane.

Ranije pisanje Telegrafa je potvrdio i prestižni "L'Ekip", koji je izneo još neke detalje oko slučaja dolaska Krasoa u Crvenu zvezdu.

Naime, napadača kome ističe ugovor ovog leta i koji će na Marakanu stići kao slobodan su privukle dve stvari koje su mu ponudili iz Beograda. Jedna jeste prilika da se oproba u Ligi šampiona, gde će igrati u grupnoj fazi i gde će moći da se nadmeće sa mnogima.

Pored nje, tu je i još jedna bitna stavka. To je "sočni bonus", koji je Zvezda podarila ovom fudbaleru ukoliko ih odabere. S obzirom na to da stiže kao slobodan igrač, nema obeštećenja, pa će samim tim Zvezda moću da mu ponudi i novac za potpis, o čemu piše baš "L'ekip".

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Kraso bi trebalo da potpiše trogodišnji ili četvorogodišnji ugovor, a tokom prethodne sezone u Ligi 2, imao je 17 golova i 12 asistencija.

(Telegraf.rs)