Evo šta je izazvalo HAOS I TUČU na derbiju

Snimak iz drugog ugla pokazuje šta se tačno dogodilo kod klupe Partizana nakon završene druge utakmice plej-of serije

Mnogo tenzije viđeno je na drugoj utakmici finalne serije ABA lige između Crvene zvezde i Partizana. Sa tribina su mogle da se čuju uvrede na račun trenera Partizana Željka Obradovića, sportskog direktora Zorana Savića, kao i na račun Alekse Avramovića, koji je posebno bio na meti navijača.

Ali, sve je kulminiralo na kraju derbija, kada je delovalo da će konačno da splasnu tenzije.

U momentima dok su se igrači obe ekipe pozdravljali na parketu, kod klupe Partizana je došlo do gužve i komešanja.

Usledio je juriš igrača Partizana ka tom delu, a posebno ratoboran bio je Matijas Lesor koga je nekoliko njih moralo da drži, kako ne bi ušao u ozbiljan fizički obračun.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Mnogi su mislili da je haos ispao zbog navijača koji su bili iza klupe Partizana, a koji su sve vreme vređali crno-bele, međutim, snimak iz drugog ugla, kao i fotografije, dokazuju da to nije ispalo na kraju zbog navijača.

Naime, crno-beli su delegatu prijavili da su gađani unučićima vinjaka, a male flašice je do delegata doneo pomoćnik Željka Obradovića Bogdan Karaičić. U tom momentu su prišla tehnička lica Zvezde, zatim je došlo i do neke verbalne rasprave, posle čega se u sve umešao i tim menadžer Partizana, Dule Karavesović, koji je nešto dobacio Zvezdinom direktoru Marku Pavloviću, koji je nakon toga hteo da "razjasni račune" sa Karavesovićem.

Nakon što je prišao klupi, usledio je juriš Partizanovih igrača i gužva, pošto su crno-beli igrači očigledno pomislili da su iza klupe došli navijači koji su hteli da napadnu klupu, pa su odmah svi skočili.

Na sreću, tu su se našli i Zoran Savić i igrači Zvezde, koji su smirili situaciju. Igrači Zvezde su odmah stali ispred rivala iz Partizana i navijača Zvezde koji su se tada dodatno "zapalili", pa je na kraju brzo smirena tenzija bez većih posledica.

Pogledajte i snimak te situacije:

Telegraf.rs