Evo šta Čović kaže za dolazak Teodosića u Crvenu zvezdu

KK Crvena zvezda i Miloš Teodosić.

Da li je došlo pravo vreme za saradnju?

Ako je verovati pisanju italijanskih medija proteklih dana, Miloš Teodosić ima otvoreni poziv s Malog Kalemegdana, nakon što mu je istekao ugovor s Virtusom iz Bolonje.

Nekadašnji plejmejker srpske košarkaške reprezentacije ima 36 godina. Praktično, na kraju je karijere i vrlo je moguće da ispuni dečački san i sezonu ili dve odigra u crveno-belom dresu. Na njemu je da odluči hoće li u penziju ili će odigrati još godinu dana za svoju dušu.

Crvena zvezda i Miloš Teodosić koketirali su u leto 2019. godine, međutim, plejkmejker je posle dve godine provedene u NBA ligi, u redovima Los Anđeles Klipersa, procenio da je bolje da ode u Italiju. Tom njegovom odlukom bili su razočarani brojni navijači Crvene zvezde.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Međutim, ove zime prvi čovek KK Crvena zvezda Nebojša Čović izjavio je da ima usmeni dogovor s Milošem Teodosićem da u sezoni 2023/2024. igra za crveno-bele. Sada je sve na popularnom Teu, odnosno na njegovoj proceni hoće li moći zdravstveno i fizički da odgovori na prohteve trenera Duška Ivanovića.

Kurir sport