Evo kako možete dobiti besplatnu kartu za VEČITI DERBI!

Zvezda želi da nagradi najvernije navijače

Navijači koji kupe ulaznice za meč protiv Čukaričkog sa istom ulaznicom će moći da uđu i na 172. "večiti derbi", bez kupovine nove, saopšteno je danas iz Fudbalskog kluba Crvena zvezda.

- FK Crvena zvezda obaveštava javnost da će sa kupljenom ulaznicom za meč protiv Čukaričkog, navijači besplatno dobiti i ulaznicu za 172. večiti derbi. Uslov da vam ulaznica za 172. večiti derbi važi je da prisustvujete utakmici protiv Čukaričkog i da kartu za tu utakmicu očitate - stoji u saopštenju na klupskom sajtu.

Izabranici Vladana Milojevića će dočekati Čukarički na "Marakani" u subotu, 24. februara od 16 časova. Zvezdaši sa kupljenom kartom koja je potom i očitana na ulazu protiv Čukaričkog, time stiču pravo da im ulaznica za 172. večiti derbi postane validna. Numeracija za obe utakmice ostaje ista - dodaje se u saopštenju.

Na sajtu je objavljeno i da su ulaznice za meč protiv Čukaričkog u onlajn prodaji od sutra u 12 časova, kao i na blagajni u petak od 10 do 18 časova, i u subotu od 10 do 16 časova. Cena ulaznica: Sever - 500 dinara, Istok - 700 dinara, Zapad - 1000 dinara, Tribina Siniša Mihajlović - 1800 dinara.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

(Telegraf.rs/Tanjug)