Evo kako je Partizan ukrao štopera Crvenoj zvezdi

Sve je isplivalo

Siniša Saničanin je novi fudbaler Partizana, a za usluge iskusnog defanzivca interesovanje je pokazala i Crvena zvezda

Kako je bivši igrač Vojovidne stigao u Humsku otkrio je Ivica Iliev

- Nije bilo jednostavno završiti transfer Siniše Saničanina. Spletom srećnih okolnosti po Partizan, neki kvalitetni klubovi iz Evrope nisu imali plasman u domaćem prvenstvu, kako su zamislili, a mi smo brzo reagovali. Bilo je i unosnijih ponuda za Saničanina, ali ljudi koji vode Sinišinu karijeru shvatili su šta je njemu potrebno u ovom trenutku. Jasno je da će on pre ili kasnije otići na top nivo, i napraviti stepenicu više u karijeri. Zato su i izabrali klub koji je reper kada su prodaje u pitanju - rekao je Ivica Iliev.

Nastavio je u istom ritmu.

- Nismo bilo koga nadmudrili, samo smo bili onakvi kakvi treba da budemo u pregovorima. Profesionalni! Dali smo ideju i viziju, a Siniši se to svidelo. Ova ekipa koja vodi Partizanm na okupu je već šest godina. Sve radimo zajedno, to nije slučajno i igrači to vide. Ponosimo se što odskačemo u tom smislu u odnosu na region. Način na koji radimo je evropski i tako ćemo nastaviti - istakao je Iliev.

Crno-beli su najavili još nekoliko dobrih pojačanja, a ostaje da se vidi kako će tim iz Humske izgledati sledeće sezone.

Zapratite nas na Fejsbuku

Alo.rs