Evo kako je Ivanić lomio kičme, proturao kroz noge, asistirao, driblao

Posle ovih partija će mu cena sigurno skočiti za nekoliko miliona evra

Mirko Ivanić je definitivno od dolaska Dejana Stankovića na klupu Crvene zvezde "procvetao" i igra u neverovatnoj formi!

U oba meča protiv Milana bio je nerešiva enigma za igrače Rosonera i bez dileme bio je najbolji igrač Zvezde u ovom dvomeču.

Nema sumnje da će se posle ovih mečeva naći i u notesu mnogih skauta koji su gledali duele Zvezde i Milana, ali i ostale mečeve Zvezde ove sezone, što u Ligi Evrope, što u domaćem prvenstvu, jer je Ivanić trenutno najbolji igrač kluba sa Marakane.

Protiv Milana je Ivanić imao neke spektakularne poteze, driblinge, upisao je fantastičnu asistenciju kada je uposlio Bena za 1:1 na San Siru, i bio je igrač koji pravi razliku u evropskim mečevima.

Zvezda ga je dugo jurila, a onda, kada je konačno uspela da ga dovede, Ivanić nije pružao ono što se od njega očekivalo dok je trener bio Vladan Milojević.

Utisak je i da su se on i Marin međusobno "gušili", a tek od kako je klupu preuzeo Dejan Stanković i od kako je Marin otišao, Ivanić je dobio ulogu koja mu odgovara, a to je počeo da vraća fantastičnim igrama.

Posebno će ga pamtiti bek Milana Kalabrija, kojem je protirio loptu kroz noge i otvorio šansu koju je umalo krunisao golom posle prodora.

(Telegraf.rs)